Bedrijven


Mensen inspireren hun ware potentie te ontdekken en nieuwe mogelijkheden te creëren om hun krachtige zelf te zijn.

Werkgevers zijn grotendeels afhankelijk van werknemers en het komt regelmatig voor dat iemands carrière op slot zit of dat het niet lukt om de volgende stap te zetten. Ook de hardwerkende mensen van tegenwoordig, die alle ballen in de lucht willen houden en zichzelf vergeten en/of wegcijferen, waarna een burnout de meest voorkomende reden van (langdurig) ziekteverzuim is, is een grote groep.

Echter, als de problemen veel verder gaan dan men wellicht toegeeft kan het gaan escaleren en lijdt niet alleen de persoon er onder, maar ook de omringende personen, collega’s en uiteindelijk het gehele bedrijf.

Het is daarom best lastig om een werknemer, die net even de focus kwijt is of in het ergste geval, niet meer inzetbaar is, vanuit het bedrijf te helpen. Dit kan zijn omdat de expertise ontbreekt, de personen te bekend zijn met elkaar, waardoor er niet een geheel open en veilig gesprek kan plaatsvinden of omdat er gewoon niet voldoende tijd is om zieke werknemers te bezoeken en/of te begeleiden.

In dit soort gevallen is het veel effectiever om iemand van buitenaf in te schakelen. Wat kan Bursting Bubbles voor het bedrijfsleven betekenen?

Een frisse blik en zonder geschiedenis naar de situatie en de personen kijken. Kandidaten van ’t UWV (Ziektewet/WIA) heb ik weer zo ver gekregen dat zij binnen zeer korte tijd volledig inzetbaar en werkfit waren. Doordat de onderliggende klachten aangepakt werden konden deze personen weer door in vernieuwde energie; in hun eigen kracht. Deze kandidaten waren al enige tijd uit de roulatie en binnen enkele sessies verlost van wat hen blokkeerde. Het aanbieden van preventieve coachgesprekken vermijdt onnodige uitval en extra bedrijfskosten.

Bel voor een gezond bedrijfsleven!

Telefoon: 06 48 978 308
Email: info@burstingbubbles.nl

Een bedrijf is een levend organisme, hoe gezond is jouw bedrijf?

Contact


Gidget Mau-Asam
M: 06 48 978 308
info@burstingbubbles.nl

Disclaimer


Kom helder naar ons gesprek. Dit wil zeggen niet onder invloed van alcoholische dranken en verdovende middelen.

Copyright © 2022 Bursting Bubbles. Alle rechten voorbehouden