Wat


(Ik nodig je ook uit om de Engelse tekst te lezen, waaruit je net even andere dingen kunt halen)

Mensen inspireren hun ware potentie te ontdekken en nieuwe mogelijkheden te creëren om hun krachtige zelf te zijn.

Wanneer ik zou beschrijven wat het is wat ik nu eigenlijk doe dan schieten woorden te kort. Je kan het vergelijken met iemand uitleggen hoe het is om zwanger te zijn wanneer je zelf die ervaring niet hebt gehad. “Kom het zelf ervaren en vertel het MIJ!” Ik heb mijn cliënten gevraagd een doorbraak of het begeleidingsproces te omschrijven. Ook zij kunnen geen duidelijke pakkende omschrijving hiervoor geven.

Ik vergelijk het met een knappende luchtbel; het aha-moment.

Mijn beste omschrijving: Terwijl jij jouw verhaal vertelt word ik als ‘t ware stil van binnen en observeer ik alles. Ik kan mezelf in jouw verhaal zien, alsof ik het zelf beleef. Soms ben ik zo één met de situatie dat ik emoties ervaar. Ik ben pragmatisch en realistisch; zelfs wanneer ik de meest gecompliceerde situaties voor me heb kan ik op een begrijpelijke manier helderheid scheppen.

Ik begeleid je naar dat wat er op de weg staat, waardoor jij je geblokkeerd of onvrij voelt. Niets moet. Jij kiest welke richting goed is vanuit vrijheid en helderheid in plaats vanuit angst of de automatische piloot.

Je verlaat de sessie met meer mogelijkheden, helderheid en zelfliefde. Je wordt krachtiger in het maken van beslissingen en ‘t ondernemen van acties welke echt zelf ondersteunend zijn plus in lijn staan met jouw (hogere) zelf.

Er zijn sessies waarin ik alleen vragen stel en soms vertel ik een anekdote om je verder op weg te helpen in jouw proces. Mijn techniek en methode is een mix van onder andere Kolb, Mindfulness, Korthagen, De Creatiespiraal (Marinus Knoope), Provocatief coachen, communicatie- en gedragstechnieken.

Ongeacht welke techniek of methode ik ook gebruik het gaat mij puur om jou. In een open en eerlijke omgeving krijg je de kans om alles over jezelf te ontdekken. Je leert om te gaan met het leven en het mens zijn. Iedereen is erbij gebaat te leren op eigen benen te staan en de eigen expressie te vinden in plaats van te leunen op een ander of een systeem.

 

Obstakels zijn mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Contact


Gidget Mau-Asam
M: 06 48 978 308
info@burstingbubbles.nl

Disclaimer


Kom helder naar ons gesprek. Dit wil zeggen niet onder invloed van alcoholische dranken en verdovende middelen.

Copyright © 2022 Bursting Bubbles. Alle rechten voorbehouden