Ervaringen

Jacqueline

Gidget hield me een spiegel voor hoe ik was en absoluut niet meer wilde zijn.Ik heb nu meer zelfvertrouwen en durf voor mezelf te kiezen,en niet meer door te draven.en vooral te blijven voelen en luisteren naar me lichaam.


Jan

Al snel kreeg ik een betere relatie met mijn huisgenoot, ging ik mijn tijd/leven anders/waardevoller indelen en heb ik oud zeer met mijn zus opgeruimd, waardoor ik een ‘nieuwe’ relatie met haar heb gekregen. O en ik ging koken.


Francis

Ze onthoudt wat je zegt. Ik had niet het gevoel dat mijn woorden (negatief) werden verdraaid


Kitty

Gidget luistert naar , jou , opeen manier, waar zei jou later mee confronteerd, zodat je tot een oplossing , kunt komen Mij heeft ze in laten zien , wat het betekent om je masker af te zetten of in ieder geval heeft zei mij geleerd om een ander te doen laten beseffen, dat ze jou pijn doen .


Lucy

Na het eerste gesprek al heb ik zo maar weer een oude hobby opgepakt. Mijn man vindt dit ook leuk, dat ik iets voor mezelf doe, en niet op hem zit te wachten. Hij hoeft zich niet meer schuldig te voelen om weg te gaan om te sporten ofzo.


Edwin

Ik zag hoe ik hetzelfde tegen mensen reageer als mijn vader bij mij deed toen ik als angstig klein jongetje voor mijn dominante vader stond. Na het tweede gesprek met Gidget had ik de baan.


Mina

Eigenlijk wilde ik mijn dochter laten coachen, zij wilde niet en toen ben ik zelf gegaan. Ik zou Gidget zeker aanbevelen. Ik maak me niet meer druk over alles en iedereen. Het leven is een stuk makkelijker nu zonder stress.


John

Het is bizar dat ik voor één issue ging en veel meer dan dat ene heb kunnen aanpakken. Gidget let op/ziet heel veel dingen dan alleen waar je mee komt en ze is gul in het meegeven daarvan zonder dat ik extra hoefde te betalen.


Hans

Ik kwam er achter dat ik mijn angsten doorgaf aan mijn zoon. En dat ik ergens ooit mijn compagnon’s gedrag overgenomen heb, omdat ik zag dat het voor hem populair werkte, maar dat ben ik dus eigenlijk niet.


Anoniem

Ik heb er vertrouwen in dat de besproken zaken tussen ons blijven. Gidget is een prettige en betrouwbare gesprekspartner.


Lisanne

Uiteindelijk kwamen we er tijdens het gesprek op dat ik erg slecht ben in ‘nee’ zeggen, voor mezelf kiezen.Gidget kon zich inleven en gaf me het gevoel dat er geen goed of slecht is.het is fijn om handvatten te krijgen om het werk iets makkelijker te kunnen doen door niet altijd maar ‘ja’te hoeven zeggen.


Alexandra

Ik kan steeds beter met tegenslagen omgaan en met andermans gedrag omgaan en grenzen aangeven, bijvoorbeeld mijn moeder.


Linda

Het is goed om eerste uitgebreid je verhaal te kunnen doen, daar had ik behoefte aan bij een buitenstaander, Gidget voelde dit goed aan. Professionaliteit, omdat:8, Gidget kan erg goed luisteren, dat had ik nodig


Alex

Ik ga vragen of mijn zoon dit ook wil doen. Die zou hier ook zo veel aan hebben.


UWV kandidaat

Ik weet niet hoe, maar als mijn uren van dit traject op zijn, ga ik door bij jou. Ik zie wel hoe ik het ga betalen.


Kirsten

Het is in ieder geval een aanzet tot een nieuwe denkwijze. Gigantische verschuivingen hebben er nog niet plaats gevonden maar een begin is er.

In ieder geval heb ik een nieuwe denkwijze geleerd. Die moet ik alleen nog zien te verinnerlijken. Flexibiliteit 10, omdat: ik de mogelijkheid kreeg om in de avond de coachingsessies te hebben.


André

Na die eerste sessie heb ik voor het eerst goed geslapen.


UWV kandidaat

Ik heb na acht jaar ziektewet eindelijk een oude heftige trauma kunnen omzetten van slachtoffer naar een krachtige vrouw (van binnenuit).


Leger des Heils cliënt

Ik heb nu eindelijk na zeven jaar diverse psychologen, therapeuten en psychiaters te hebben gehad na enkele gesprekken met Gidget het gevoel dat ik ‘ergens uit kom’.


Coen

Gidget pakt de stier bij de horens. Ik kreeg binnen no-time te zien dat ik als een haai om een vrouw, die ik leuk vind, heen blijf praten en dus dat daarom die vrouwen niet weten wat mijn bedoeling is met hen.


Fer

Ik weet niet hoe Gidget het doet, maar ineens is het glashelder wat er aan de hand is en wat je er verder mee kan. Niet leuk, maar ik zag dat ik laf aan het zijn was en vanaf nu moedig ga zijn.


Guido

Gidget is de eerste die mij begrijpt en mij niet veroordeeld op wat ik gedaan heb, ik zie wat ik beter had kunnen doen dan wat ik heb gedaan. Maar soms zit je er middenin en weet je gewoon niet wat te doen. Ik weet nu dat ik dan maar eerst haar opbel en het fijne is dat dat bij Gidget kan.


Anoniem

Ze is goed in doorvragen, je komt er niet mee weg; handig als je een leugenaar bent… Dit zou ik voorheen nooit hebben toegegeven over mezelf tegen mezelf, maar ik ben nu krachtig om het neutraal te kunnen zeggen en zien.


Koen

Misschien vreemd om te zeggen, maar ik heb ook erg veel gelachen … terwijl je bezig bent met een stress situatie Ik keek weer uit naar de volgende keer. Ze neemt ook de tijd voor je, als het ietsje langer doorgaat, helemaal oké.


Jacqueline

Gidget was streng, maar die schop onder mijn hol had ik echt nodig, anders was ik nog jaren zo doorgegaan. Het voelt alsof ik mezelf (weer) toesta om er te zijn.


Contact


Gidget Mau-Asam
M: 06 48 978 308
info@burstingbubbles.nl

Disclaimer


Kom helder naar ons gesprek. Dit wil zeggen niet onder invloed van alcoholische dranken en verdovende middelen.

Copyright © 2022 Bursting Bubbles. Alle rechten voorbehouden