Investering (in jezelf)


Intakegesprek

€ 125,- (incl.BTW)

In dit gesprek maken we kennis met elkaar en kun je vertellen wat er zich momenteel afspeelt en/of waar je aan wilt werken. Ik leg uit hoe ik werk, wie ik ben en hoe een sessie er ongeveer uit ziet. Verder besluiten we samen hoe we het vervolgen, we maken afspraken en plannen eventueel een aantal data voor wanneer en waar we elkaar spreken. Uit ervaring is gebleken dat dit gesprek al tot een doorbraak kan leiden en voldoende zou kunnen zijn.

Sessies

€   95,-  per uur (incl.BTW)

Hierin gaan we aan het probleem werken via gesprekken en/of oefeningen. Overtijd wordt doorberekend in kwartieren.

Er zijn diverse mogelijkheden om de onkosten vergoed te krijgen. Bel gerust voor verdere informatie.

 

Bedrijven

Wat kan Bursting Bubbles voor het bedrijfsleven betekenen?

Een frisse blik en zonder geschiedenis naar de situatie en de personen kijken. Kandidaten van ’t UWV (Ziektewet/WIA) heb ik weer zo ver gekregen dat zij binnen zeer korte tijd volledig inzetbaar en werkfit waren. Doordat de onderliggende klachten aangepakt werden konden zij weer door in vernieuwde energie; in hun eigen kracht. Deze kandidaten waren al enige tijd uit de roulatie en binnen enkele sessies verlost van wat hen blokkeerde. Het aanbieden van preventieve coachgesprekken vermijdt onnodige uitval en extra bedrijfskosten.

Bedrijven verzoek ik mij persoonlijk te benaderen voor een prijsindicatie.

Telefoon: 06 48 978 308
Email: info@burstingbubbles.nl

Nu je hier toch bent …

Doneren (voor anderen)


Ik heb jarenlang mensen kosteloos bijgestaan in hun levensprocessen, maar dit is helaas niet meer mogelijk. Mijn verzoek is om bij te dragen aan hen, die het niet zo breed hebben, maar wel heel graag in actie willen komen om zichzelf en hun leven naar een hoger plan te tillen.

Stel jezelf ieder mens om je heen eens voor;
self-empowered, die zijn of haar talenten, eigenschappen en kwaliteiten benut en inzet, wat leidt naar een gezonde samenleving, een krachtige stad, een positieve energie in de wereld, waarin we ons allemaal kunnen focussen op de leukere dingen; leven in plaats van overleven.

Contact


Gidget Mau-Asam
M: 06 48 978 308
info@burstingbubbles.nl

Disclaimer


Kom helder naar ons gesprek. Dit wil zeggen niet onder invloed van alcoholische dranken en verdovende middelen.

Copyright © 2022 Bursting Bubbles. Alle rechten voorbehouden