(Ik nodig je ook uit om de Engelse tekst te lezen, waaruit je net even andere dingen kunt halen)

Door wie

Gidget Mau-Asam   Gidget Mau-Asam

Self-Empowerment Coach | Teacher | Counsellor


Ik ben gespecialiseerd in puin ruimen en het sterk maken van de Zelf. Coach van de Zelf.

De coach in mij legt de nadruk op jouw zelf oplossend vermogen en mijn counsellorkant kijkt ook naar het onderliggende probleem; gevoelens, gedachtes en gedrag. De docent komt naar voren wanneer ik persoonlijke opdrachten en/of oefeningen meegeef. Dit alles gebeurt vanuit mijn creatieve persoonlijkheid en mijn manier van buiten de lijntjes denken, mijn diverse educaties plus mijn eigen traumatische en turbulente gebeurtenissen.

Door mijn rijke verleden kan ik me inleven in jouw situatie en ben ik in staat om situaties snel en efficiënt te analyseren en te herkennen, waarna je geïnspireerd bent, je sterker voelt en in zeer korte tijd in beweging bent. Ik ben daarbij jouw grootste aanmoediger. Je wordt via taal, houding en gedrag zelf-bewust.

Ik heb de kracht, de passie en het onderzoekend vermogen om de meest onoplosbare problemen te ontwrikken en te transformeren.

Voor wie

Persoonlijk heb ik een hekel aan labels. Ieder persoon heeft beperkingen, problemen en zwakke punten, EN OOK sterke punten, een eigen karakter, motivatie en doorzettingsvermogen. Dat maakt dat elk traject om zijn eigen aanpak vraagt.

Het gaat niet om goed of fout, maar om verbetering, zoals een topsporter naar zichzelf kijkt.

“Wat is jouw specialiteit dan?” of “Welke doelgroep dan?”, “Waarom jij?”, “Maar je moet je specialiseren, hoe gaan ze je anders vinden?” of “Dat is goed voor je vindbaarheid op het internet.” blablabla … Iedereen bied ik hulp aan, vanaf tiener naar gepensioneerde, die geholpen wilt worden, die het zat is om nog langer met hetzelfde rond te lopen, van het kastje naar de muur gestuurd te worden, na jaren nog steeds geen verbetering ziet/voelt of iemand waarbij alles geweldig is, maar toch iets mist of iets nieuws wilt aangaan en niet weet hoe dit te bereiken.

Alles wat met jou te maken heeft. Van een ‘klein’ tot een ‘groot’ vraagstuk. Je gaat merken dat al in de eerste gesprekken jouw puzzelstukjes helder worden en (terug-)gelegd kunnen worden waardoor je een heel gevoel krijgt, jezelf gaat begrijpen wat een super gevoel geeft.

Wanneer je jezelf door en door begrijpt, ben je buigzaam, weerbaar en sterk voor alles wat en iedereen die op je afkomt, maar wel vanuit een innerlijke kracht, dit is veel steviger dan nog maar weer een nieuwe Gucci trui kopen ;-).

Maar wil je toch zo’n puntenlijstje; mensen, die kampen met herstelbelemmerende factoren, zoals:

 • Gespannenheid
 • (langdurig) Zonder werk
 • Vermoeidheid
 • Angst
 • Depressie/Zelfdoding
 • Slapeloosheid
 • Geen richting/doel in het leven
 • Slechte conditie
 • Verlies
 • Schaamte
 • Conflicten
 • (regelmatig) Ziekteverzuim
 • Overwerkt
 • Onzekerheid
 • Verdriet
 • Grenzen niet aangeven/ruimte niet innemen

Ik werk regelmatig met mensen, die al ruim vijf jaar met dezelfde aanhoudende klacht(-en) rondlopen en binnen zes sessies er al totaal anders uitzien (houding, gezicht, expressie e.d.), effectief en succesvol gedrag vertonen en niet onbelangrijk; dat ze zich veel beter voelen.

Naar wie

Iets waardevols wat ik met je wil delen in jouw zoektocht:

Wanneer je op zoek gaat naar een hulpverlener let dan op hoe het aanvoelt voor jou. Blijf doorzoeken tot je er eentje hebt gevonden die goed aanvoelt voor jou. Laat je niets en niemand aanpraten.

Je wilt niet iemand hebben die daar maar zit en luistert, je wilt iemand die ook ontzettend eerlijk met je is.

Mijn sessies bestaan niet uit praten in omwegen, we zijn direct, open en eerlijk met elkaar. Er zal ongetwijfeld een moment zijn waar ik de vinger op de zere plek leg, waardoor een praktische verandering het snelst kan worden bereikt.

In principe hoeft hetgeen we hebben uitgelicht in de toekomst niet meer aan de orde te komen. Dit heet transformatie. Transformatie is blijvend (in vergelijking met verbetering of verandering). Je staat letterlijk aan de andere kant van wat er speelde.

Ik heb integriteit en eerlijkheid hoog in het vaandel en zal je door verwijzen naar een hulverlener, die jou beter kan helpen.

Bel om te onderscheiden wat er speelt en wat je wilt bereiken.

Naar jezelf kijken en transformeren naar een gelukkig leven is het meest waardevolle cadeau dat je jezelf kunt geven.

Contact


Gidget Mau-Asam
M: 06 48 978 308
info@burstingbubbles.nl

Disclaimer


Kom helder naar ons gesprek. Dit wil zeggen niet onder invloed van alcoholische dranken en verdovende middelen.

Copyright © 2022 Bursting Bubbles. Alle rechten voorbehouden